• 3 šaukštai (apie 50 g) kanapių baltymų
  • 3 šaukštai lukštentų kanapių sėklų
  • 1/3 puodelio lukštentų neskrudintų grikių
  • 1 puodelis riešutų (migdolų, anakardžių, graikinių)
  • 4 šaukštai (apie 100 g ) skysto riešutų sviesto
  • 1 ir ½ puodelio (apie 220 g) datulių
  • 2 šaukštai kakavos miltelių
  • 4-6 šaukštai vandens
  • ½ plytelės juodojo šokolado
  • 1 sauja liofilizuotų uogų (aviečių, braškių)

Maisto smulkintuvu susmulkinkite riešutus. Atskirai pasmulkinkite grikius. Sutrinkite datules ir riešutų sviestą. Suberkite prieš tai pasiruoštus riešutus, grikius, sėklas, baltymus, kakavos miltelius, lengvai patrinkite, kad ingredientai susijungtų. Tada pilkite vandens tiek , kad masė nebūtų biri. Suberkite pusę kiekio susmulkintų uogų ir išmaišykite

Masę sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos formos. Turėtų pasiskirstyti plonai (apie 2 cm storio). Kiškite 1 val. Į šaldiklį. Praėjus šiam laikui, sustingusią masę supjaustykite norimo dydžio batonėliais. Ištirpinkite šokoladą ir apliekite juo batonėlius. Pabarstykite likusiomis smulkintomis uogomis.